Реклама в реално време!

 ЕДИНСВЕНИЯТ ЛЕД ДИСПЛЕЙ в гр. Гоце Делчев

Разположен на най-стратегическото място на възлово кръстовище, единсвеното за влизане в гр. Гоце Делчев и основният път за г. Сандански, гр. Петрич и ГКПП Кулата.

МГ БРАНДИНГ - Пирин Медия   има удоволствието да Ви представи най-новата тенденция в света на рекламното присъствие в гр. Гоце Делчев - първият LED дисплей на територията на града. Той е новост за Гоце Делчев с амбицията да предостави на своите клиенти възможност за реклама от нов вид. LED дисплея е нова технология за външна реклама с резолюции и възможности, способни да изпълнят Вашите рекламни изисквания.

LED дисплея има идеална разделителна способност и контраст и се наложи като основна външна реклама в ежедневието на най-развитите световни пазари.

Чрез LED дисплея Вие достигате до Вашите клиенти, видео рекламата Ви осигурява най-висока рекламна ефективност.

LED дисплея Ви предлага възможност да акцентирате върху Вашия бранд или продукт по най-запомнящ се начин и да надграждате успешния Ви корпоративен имидж.

LED дисплея е точното решение когато е необходимо дадена информация, клип, реклама да бъде видяна от голямо разстояние и от много хора. Вашите клипове и съобщения могат да бъдат пуснати за излъчване на видео екрана за броени минути.

Излъчването чрез пълноцветния светодиоден екран предоставя живи и запомнящи се клипове и картини, което създава истинско удоволствие и наслада за сетивата.

Електронният билборд в гр. Гоце Делчев е разположен на едно от най-оживените места – на кръстовището на бул. Гоце Делчев и ул. Пейо Яворов. Площта на LED дисплея е 8,29 кв.м. Кръстовището се регулира със светофарна уредба, това гарантира, че във всеки момент има както коли, така и пешеходци, които чакат зелен сигнал. През това време LED дисплея ни ефективно привлича вниманието на всички изчакващи.

Среднодневна аудитория – около 30 000 зрители!

Място с най-големия поток от коли и хора в града! Общия брой коли, засечени за 3 дни е 36 200 бр., а пешеходци 11 330 бр.

Дайте живот на рекламните си послания и покажете бизнеса си в движение!