Тунинг за Вашия бизнес!

LED дисплейте са медия, създадена от голям LED видео екран, имаща качеството на телевизия.

LED видео екраните са едно от най-големите открития в областта на външната реклама. Високо качество, висока резолюция и ярък контраст на изображението през деня и през нощта, което прави вашата реклама изключително забележима по всяко време на денонощието. LED дисплея осигурява възпроизвеждане на всякакъв вид рекламни послания, чрез които ще Ви забележат – видео клипове, снимки, текстове, компютърни анимации, интернет и телевизионни предавания в реално време.

Електронният билборд в гр. Гоце Делчев е разположен на едно от най-оживените места – на кръстовището на бул. Гоце Делчев и ул. Пейо Яворов. Площта на LED дисплея е 8,29 кв.м., като за първи път се появява рекламна медия с такъв мащаб в града ни. Кръстовището се регулира със светофарна уредба, това гарантира, че във всеки момент има както коли, така и пешеходци, които чакат зелен сигнал. През това време LED дисплея ни ефективно привлича вниманието на всички изчакващи.

Среднодневна аудитория – около 30 000 зрители!

Място с най-големия поток от коли и хора в града! Общия брой коли, засечени за 3 дни е 36 200 бр., а пешеходци 11 330 бр.

LED дисплея се характеризира с много по-голяма ефективност от стационарния билборд и други съоражения за външна реклама. Това се дължи на движението на картината и на силната светлина привличащи вниманието на минувачите.

Вместо да чакате седмици наред за изработката, дизайна и печата на традиционния билборд, вашите клипове и съобщения могат да бъдат пуснати за излъчване на видео екрана за броени минути.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ВИДЕО ФАЙЛА: Препоръчителен размер на клиповете от 8 до 10 МВ Видеофайла трябва да бъде съобразен с големината на дисплея - квадратно видео